Khamis, 4 Ogos 2011

CETUSAN IDEA PERTAMA SAYA...

assalammualaikum semua.... apa khabar?? hope sihat-sihat saja...
sebelum tu nk ucap selamat menjalani ibadah puasa kepada semua-semua teman blogger saya...
hope kauowg tak buat-buat lupa laa erk buka tudung periuk pagi-pagi..




citer pasal puasa nie, memang tak heran laa kan kalu first day tu ada yang termakan laa, terbuka laa, terlupa laa kan.. actually saya pown alami menda yang sama, tapi saya still berpuasa okey.. kes saya nie nyaris-nyaris saja..




apa tidaknya.. tengah sibuk-sibuk membuat juadah untuk berbuka bersama sepupu sepapat, tengah-tengah dok masak tu, boleh plak ambik sudu nak rasa (al-maklum laa dah biasa dok masak hari-hari macam tu) ... tapi nasib laa cepat-cepat sedar, kalau tak memang lingkup laa puasa saya hari pertama tu kan..   




terlanjur cerita plak, lari dari tajuk entri saya.. biasa laa excited sangat berpuasa kan... okey, berbalik kepada entri kali ini.. sebenarnya saya rasa sangat-sangat gembira, tahu kenapa???




sebabnya saya telah berjaya mengubah sebuah hantaran buat sepupu saya.. memang tak sangka menjadi jugak macam apa yang saya banyangkan.. mau nye tidak, first time kowt.. pape pown alhamdulillah.. sebab sepupu saya pown suka..



lepas nie kalau ada sapa-sapa nak tempah hantaran boleh laa yer... hahahahahaaa   (melawak jer..)



ini lah CETUSAN IDEA SAYA YANG PERTAMA...






macam mana?? okey kewr tidak?? pape pown komen okey...



1 ulasan:

kristalbiru berkata...

selamat berpuasa.. macam semalam je start rasenye..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...