Rabu, 13 Julai 2011

DULU AWAK... SEKARANG SAYA...

okey, sangat-sangat happy hari ini... sebabnye 13 JULY adalah besday my babah... bu doakan babah bahagia okey.. semoga babah dapat kecapi semua impian babah.. semoga babah bertambah sihat.. bu sayang sangat dekat babah...




kalau dulu babah hadiahkan bu lagu saya kenal sayang saya...





but now bu nak hadiahkan babah lagu ini... hope babah suka.. awak sentiasa ada dihati saya...





dulu atau sekarang awak tetap dihati saya.. SELAMAT HARI LAHIR SAYANG....








7 ulasan:

cheqwa berkata...

saya suka hana zatie tu...sedap suara dia ;D

Hafiz Al-Pazin berkata...

ciq yayang... ciq yayang cakap dekat babah ciq yayang yang bebeh kat sini wish HB....ciq yayang la yg kena nyanyi lagu 150 juta tu. baru dia kasi 150 kat ciq yayang...hehe

muhamad hanif berkata...

selamat hari bapa ?



AHHAHAHAHAHAH

...Minah BluR... berkata...

hehe ucp besday jugak kat die..

ainaa berkata...

nice one ! :)

Nur Syazana Mohammed Sani berkata...

wahhh ! sweet ^^

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/adore-with-him.html

sukasukisaja berkata...

tq semua.. iya memang suara dye sedap..kepada Hafiz Al-Pizan >>> dah selalu dah nyanyi dkt dye.. last nyanyi dekat tepi pandai langkawi.. hahahahaahaa..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...