Selasa, 12 April 2011

BALIK KAMPUNG JOM....

hari tu aku balik umah naik keretapi okey.. dah tak de owg nak datang ambik dah sekarang nie.. tu pasal kena balik sendiri.. bertolak saja dari sini ke aloq setaq dalam pukul 7.00 and sesampai saja di sana tepat pukul 8.00.. ingt2x nak wat kejutan laa kan kat family aku.. last2x aku yg terkejut.. coz teksi kat depan stesen tu satu habuk pown takrak tambah plak dengan gelap kat jalan nk g town tu.. mmng tak bergerak laa aku.. dok kat situ saja laa.. last2x kena phone jugak ayah untuk datang ambik aku.. tu pown puas phone, tapi tak jawab pown.. coz phone ayah prob sikit.. then phone adik, geram sangt2x coz dua2x phone dye off... eeeeeeee.. kasi hangit saja.. phone abang2x semuanya tiada di kedah.. then putus asa sebentar.. otak terus memikir gena nak balik nie.. nk gtaw babah, babah kat perlis.. klu gagah jln jugak g town tengh2x gelap n seowg2x mmng cari nahas dengan babah and ayah.. otak aku still terus memikir... dalam hati nie dok kata fikir! fikir! fikir!... last2x dapat gak terfikir, sepupu aku sedang menatap di rumah aku.. then kalut2x phone dye, alhamdullillah nasib dapat.. beberapa minit lepas tu sampai laa ayahku tercinta.. hahahahaaaa... gumbira sangat2x... nak bgi kejutan laa konon kan, last2x aku yg terkejut, tersentak, ternerap2x.. hahahahahaaaa.. semuanye ada kat aku... okey cukup untuk citer balik kampung.. ada pic sikit2x kat bawah nie.. sila2x laa tengok yer...
v
v
v
v
v
v
v
v
v



2 ulasan:

Mie Kickdefella berkata...

naik kereta api
sgt-sgt menjanjikan pngalaman yg maha bez..~

sukasukisaja berkata...

mmng bez.. lgi bez klu tanpa dirancang tobat mcm2x pengalaman dpt.. hahaha :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...