Jumaat, 27 Januari 2012

DATE WITH MS KIRANA..

dapat date dengan Ms Kirana memang best, mau tak nya member time zaman kanak-kanak dulu ooo.. kitaowg dah lama berkawan sejak tahun 1 lagi dah jadi bff sampai sekarang.. alhamdullillah panjang umur kitaowg boleh jumpa balik.. then bila jumpa tak sangka plak still lagi satu kepala, kecik2x suka seni, bila besar gila photoshoot plak.. 

sebelum g lepak makan, teman Ms Kirana g tempat kebudayaan coz nak wat research pa tah pasal seni2x kebudayaan nie, saya ikut jaa jumpa penari kebudayaan and pegawai dalam tu, yang best masa tengah bual pegawai tu asyik tengok saya sambil bercerita pasal tarian tu, padahal saya tak faham and tahu pape pown, just angguk and menyampok sikit-sikit buat macam reti and cover diri sendiri.. hahahahaa...

lepas semua selesai g sana sini sampai la maghrib baru balik... thanks Ms Kirana coz date with me...

gambar masa tahun 1.. muka budak-budak lagi tuu...

nie plak time tahun 6.. muka still kebudakan.. huhuhuuu














sekian...

2 ulasan:

SHAFIQ HASHIM berkata...

Wahhh Lama Betul Xdtg Tengok Blog Iel..

sukasukisaja berkata...

iyaa.. sapa laa kita kan yg nak dilawat selalu.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...